Anti-aging day cream with SPF 20

16 800 Ft

BŐRFIATALÍTÓ/ÖREGEDÉSGÁTLÓ NAPPALI KRÉM – ANTI-AGING DAY CREAM WITH SPF 20

Anti-aging hatású nappali krém egyedi, komplex formulával, amely segít megőrizni fiatalosságát.

bőrtípus: minden bőrtípusra ajánlott

kiszerelés: 50 ml

 

Különösen gazdag összetételű nappali arckrém bőrfiatalító peptidekkel. Rendszeres használatával botox kezeléshez hasonló eredmény érhetünk el kíméletes, non-invazív módon. Hatékonyan csökkenti a ráncokat és a finom barázdákat. Mély hidratáló formula, amely puhítja és feszesíti az arc bőrét. Javítja a bőr szerkezetét, intenzív bőrmegújító hatású, rugalmassá és egyenletesebbé teszi a bőrfelszín. Az arckrém SPF 20 fényvédőt tartalmaz, így véd a káros UVA/B sugaraktól is, és védi a bőrt az idő előtti öregedést okozó további behatásoktól.

 

Összetevők:

  • Neuropeptidek: gátolják a jelátviteli folyamatokat az idegek és a mimikai izmok között. Ellazítják a ráncok kialakulásáért felelős izmokat és csökkentik a ráncok mélységét. Stimulálják a bőr kollagén termelését, így láthatóan teltebbé varázsolják az arcot. 
  • Botox hatású peptidek: blokkolják az ideg-izom kapcsolatot (neuromuszkuláris junkciót), ellazítják az izmokat és hatékonyan csökkentik a mimikai ráncokat. Hatásukra látványosan mérséklődik a ráncok mélysége, kíméletes botox-szerű hatást fejtenek ki.
  • Biofermentált bambusz kivonat: erős kollagén szintézist stimuláló kivonat. Felgyorsítja a bőrben az elasztin rostok termelődését és serkenti a kollagént termelő fibroblasztokat. Intenzíven hidratál.
  • Hialuronsav: fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét, hidratálja a bőrt és védi a kollagénrostokat a károsodástól. Hatékonyan gátolja a bőrben zajló öregedési folyamatokat, ránctalanító hatású. Feszesíti és rugalmassá teszi a bőrt, javítja a bőr struktúráját. Intenzív bőrfiatalító, bőrpuhító hatású, amely csökkenti a ráncokat, szarkalábakat és a finom barázdákat.
  • E vitamin: erős antioxidáns összetevő, amely védi a bőr kollagén rostjait a károsodástól. Bőrfeszesítő hatású, mérsékli a ráncokat.
  • Erős antioxidánsok: vörös alga és kínai tea kivonatok, amelyek védik a bőrt a fénykárosodás okozta idő előtti öregedéstől és az olyan káros külső hatásoktól, mint a kék fény vagy az UV sugárzás. Intenzív bőrfeszesítők, hatásukra az arcfelszín kisimultá válik

 

Forgalmazza: Mesopharma Kft., 1126. Budapest, Brassai Sámuel u. 16.