Anti-aging night cream

16 800 Ft

BŐRFIATALÍTÓ ÉJSZAKAI KRÉM – ANTI-AGING NIGHT CREAM

Anti-aging hatású kollagén stimuláló peptideket tartalmazó éjszakai krém. Összetevőivel fokozza a kollagén szintézist, feszesíti és rugalmassá teszi az arcbőrt. A ráncok láthatóan kisimulnak. 

bőrtípus: minden bőrtípusra ajánlott

kiszerelés: 50 ml

 

Bőrfiatalító éjszakai krém egyedülállóan hatékony peptidekkel, amelyek aktívan stimulálják a bőr kollagén termelését (elsősorban a bőr rugalmasságát meghatározó III. és IV. típusú kollagént). Intenzíven támogatja a bőr regenerációját, lassítja az öregedését és védi a bőrt a káros külső hatásoktól. Különösen hatékony formulájának köszönhetően az arcon napról-napra csökkenek mind a felszínes, mind a mély ráncok. Mindemellett javítja a bőr szerkezetét, rugalmassá és feszessé teszi az arcbőrt és intenzív anti-aging hatású.

Összetevők:

  • Szignál peptidek– stimulálják a bőr elasztin és kollagéntermeléséért felelős fibroblasztokat. Növelik a bőrben található kollagén mennyiségét (az I., III. és IV. típusú kollagént) és gátolják annak lebomlását, így a bőrt feszessé és simává varázsolják.
  • Botox- hatású peptidek – különleges ránctalanító peptidek. Blokkolják az ideg-izom kapcsolatot (neuromuszkuláris junkciót), így ellazítják az izmokat. Non-invazív botox-szerű hatásukkal hatékonyan csökkentik a szem körüli szarkalábakat és mind a felszínes, mind a mély mimikai ráncokat. Rendszeres használatukkal megelőzhető a további ráncok kialakulása.
  • Hialuronsav– fokozza a bőr nedvességmegtartó képességét, hidratálja a bőrt és védi a kollagént a káros hatásoktól. Javítja az arc bőrszerkezetét.
  • E vitamin– erőteljes antioxidáns. Védi a bőrben található kollagén rostokat a károsodásoktól. Fokozza a bőr feszességét és csökkenti a ráncok láthatóságát.

 

Használata: használja minden este a megtisztított arcon, nyakon, dekoltázson. Kerülje a szem környékét. Minden bőrtípusra.