A MESOPHARMA KFT. 2010-ben indult, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Fő profilunk elsősorban a mozgásszervi fájdalomcsillapításra kifejlesztett, hazai és nemzetközi injektálható orvostechnikai eszközök, kozmetikumok és étrendkiegészítők forgalmazása. 

Elkötelezettek vagyunk a személyre szabott innovatív megoldások iránt: fájdalomcsillapító injekciókat és orvos-esztétikai termékeinkkel mind az akut, mind a krónikus elváltozásoknak megfelelően kínálunk hosszú távú megoldást.

Mára már több, mint 500 szakorvos partnerünk használja országszerte készítményeinket. 

Az egészségmegőrzés, prevenció és az életminőség javítása egyaránt fontos számunkra, csakúgy, mint a problémák eredetének kutatatása. 

Budai központunkban, zöld környezetben, mozgásszervi magánrendelő is működik. Céljaink közé tartoznak itt is a hosszantartó aktivitás megőrzése illetve a természetesen az aktív életért alapelvek és fájdalommal élő ügyfeleink ezekhez való hozzásegítése.

Orvosesztétikai kezeléseink, krémek és étrendkiegészítő termékeink szolgálják az egészséges és fiatalos életérzés megőrzését, ezek fókuszában szintén a természetes szépség és az egészség áll. 

Termékeink kiválasztásánál minden esetben az orvosi hippokratészi esküben is szereplő „nil nocere” elvét igyekszünk szem előtt tartani.

SIKERTÖRTÉNETEK

_

Büszkék vagyunk több ezer elégedett Ügyfelünkre.

K. Ervin (36 éves, marketinges)
Két évvel ezelőtt a 7-es buszról leszállva rosszul léptem, kiment a bokám. Szokásos pár napos pihentetés és borogatás után a fájdalom elmúlt. 3 hete siettem le egy lépcsőn, amikor sajnos ismét kibicsaklott ugyanaz a bokám. A lábam bedagadt és nagyon fájt, amit tapaszokkal és gyógyszerekkel sem tudtam enyhíteni. Egy ismerősöm javaslatára kerültem egy doktornőhöz, aki orvosi kollagén injekciókkal kezelt. Az első három alkalom gyorsan követte egymást. A harmadik után enyhültek a fájdalmaim és a duzzanat is elmúlt.A további injekciókra már ritkábban volt szükség. A terápiának köszönhetően gyorsan tudtam terhelni a lábamat, hosszabb távon megmaradt a kezelés jótékony hatása, így élhettem, az addig megszokott aktív életem. Köszönöm!
Z. Dorottya (29 éves)
Fiatal anyuka vagyok. Egyik napról a másikra „bedurrant” a jobb vállam és „beállt” a nyakam. Olyannyira, hogy nemcsak a 10 kilós kislányomat nem bírtam kézbe venni, öltözködni, fésülködni is képtelen voltam. A karom legkisebb mozdítása is igen erős fájdalmat okozott és nem tudtam hátra fordítani a fejemet. Több mindennel próbálkoztam, de nem lett jobb. Ekkor értesültem arról, hogy az injekciós kollagén terápiával hasonló esetekben gyorsan tudtak segíteni.3 alkalommal kellett mennem, de már az első kezelés után jobban tudtam mindenemet mozgatni. Úgy gondolom, szinte csoda ez!
H-né B. Margó (72 éves, nyugdíjas)
Világéletemben derékfájós voltam. Az utóbbi években egyre nehézkesebb volt a napi bevásárlás, cipekedés, főzés, vasalás. Eleinte nem foglalkoztam vele, mert úgy gondoltam, hogy ez az élet velejárója. Háziorvosom fájdalomcsillapító tablettákat írt fel, de nem igazán múltak a fájdalmak és a cukrom és a vérnyomásom miatt erősebb gyógyszert nem tudott adni. Szomszédasszonyom hallott a kollagénes injekciókról és kiderült, hogy az SZTK-ban dolgozó reumatológus is ismeri és használja ezt. Összesen 6 kezelést kaptam és elmondhatom sokkal jobban vagyok, mindenkinek azt tanácsolom, hogy ne nyugodjon bele a fájdalomba! H-né B. Margó (72 éves, nyugdíjas)