MD-Ischial (ülőideg)

A termék jelenleg a webshopban nem megvásárolható. További információ: +36 1 785 0696

Leírás:

Az MD orvosi kollagén terápia mozgásszervi problémák esetén ajánlható kezelés, ami hatékony megoldást jelenthet kopásos tünetek, gyulladások, túlterhelések, sportsérülések kezelésében. Használatával tartós fájdalomcsökkentést, az életminőség javulását érhetjük el, így hosszú távú megoldást nyújthatunk a mozgásszervi problémákkal élő betegeknek.

A kollagén az ízületet alkotó szövetek (szalagok, porcok, ízületi tokok, az ízületet mozgató inak, izmok) alapvető építőeleme, ami biztosítja a szövetek rugalmas vázát és nélkülözhetetlen a szöveti regenerációhoz. Tudományos vizsgálatok bizonyították, hogy az injekció formájában ízület köré juttatott kollagén egyrészt beépül a szövetekbe és emellett további kollagén termelésre serkenti a szöveti sejteket. Mivel egy, a szervezetben nagy mennyiségben előforduló anyagról van szó, így nem rendelkezik egyes, gyakran alkalmazott gyógyszerek mellékhatásaival, például nem befolyásolja negatívan a véralvadást, vércukorszintet, veseműködést. Emiatt idős, krónikus betegeknél is biztonsággal alkalmazható, emellett nem minősül doppingszernek sem, ezért sportolók, élsportolók kezelésénél is elsőként választható terápiás lehetőség.

Injektálható, III. osztályba sorolt orvostechnikai eszköz.

CE szám: 0373

Egészségbiztosítási pénztárra elszámolható.

 

Alkalmazás:

Az MD orvosi kollagén kezelés során a steril ampullák tartalmát vékony tűvel, apró injekciókkal juttatjuk be az érintett területre. A diagnózistól, a tünetek súlyosságától függően általában négy-hat kezelés javasolt, de ez betegenként változhat. Fontos, hogy az ampullák tartalmát nem az ízületbe, hanem az ízületet körülvevő területre, több pontba eloszlatva, legtöbbször felületesen a bőr alá kell bejuttatni, minimálisra csökkentve ezzel a lehetséges szövődmények veszélyét és a betegnek okozott kellemetlenséget is.

 

Összetétel:

A készítmények összetevői: mikrobiológiai tisztaságú kollagént és egyéb segédhatóanyagokat tartalmaz (Silica, kalcium-foszfát, NaCl, aszkorbinsav, nikotinamid, Mg-glükonát, piridoxin-hidroklorid, riboflavin, tiamin-hidroklorid, citromsav, Rhododendron, Colocynthis, Drosera, Viola, Hamamelis, Arnica, Iris). Az egyes összetevők aránya és mennyisége MD készítmény típusonként eltérő.

 

Kiszerelés: 10 ampulla/ doboz

2 ml/ ampulla

 

További információ: www.mdkollagen.hu

Forgalmazza: Mesopharma Kft., 1126. Budapest, Brassai Sámuel u. 16.